avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme companie cablu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme companie cablu

In luna mai 2006 , am renuntat la contractul pe care-l aveam cu firma de cablu [EDITAT] , au venit si m-au deconectat de la retea , iar acum dupa mai bine de 3 ani primesc de la ei o somatie de plata prin care sunt anuntat ca mai am de achitat o restanta de 61 lei . Am solicitat lamuriri si mi s-a spus ca dupa ce am fost debransat , mi-au mai fost facturate inca 2 luni , fara ca eu sa beneficiez de servicii de la ei, si ca trebuie sa achit acea datorie daca nu vreau sa fiu actionat in judecata !!! Cum se poate asa ceva ??? Intr-adevar , traim in Romania , dar nici chiar asa !
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: arhivarul , utilizator 13:26, 13 Octombrie 2009
Daca au trecut trei ani de la facturile emise si nu ati primit alte somatii in cele trei ani, atunci obligatia respectiva s-a prescris, iar daca sunteti actionat in judecata puteti ridica exceptia tardivitatii.
Nu numai ca au trecut trei ani , dar nu am primit in tot acest timp vreo factura de la ei , daramite somatie de plata ! oricum , va multumesc pt. raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie firma recuperare datorii mandatata de o firma tv prin cablu bulgaras10 bulgaras10 buna ziua! am primit,printr-o firma terta,o somatie de plata a unei \\"datorii\\"!ea se refera la o \\"datorie\\" din februarie 2008 la firma \\"X\\"!Neavand ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Conditii debransare pentru neplata invicta invicta Buna ziua Spuneti-mi va rog care sunt pasii pentru debransarea de la utilitati pe motiv de neplata. Sa va explic mai exact: la inceputul lunii aveam datorii ... (vezi toată discuția)