avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termenul legal de primire decizie incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termenul legal de primire decizie incetare CIM

Am plecat de la firma unde activam prin demisie cu preaviz(20zile).Ultima zi de lucru a fost 8 dec.2017. Noul angajator nu vrea sa-mi faca contract de muncă pana nu aduc decizia de incetare a muncii. Este normal? Intre timp eu sunt "in aer",nu sunt angajată nicaieri! Care este termenul legal in care pot primi decizia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 13 Decembrie 2017
În Codul muncii numai în situația concedierii disciplinare sau a incetarii de drept a c.i.m. este prevazut un termen de comunicare a deciziei de incetare a c.i.m., pentru alte situații nu.

Ați solicitat în scris angajatorului sa va elibereze un exemplar de pe decizie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie 20 zile lucratoare. W33dzLov3r W33dzLov3r Care sunt problemele pe care le pot intampina daca NU vreau sa stau cele 20zile lucratoare? am in contract de 2 luni, perioada de concediere/demisie de 20zile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare abatere disciplinara in preaviz DanyG DanyG Buna ziua, Am o situatie extrem de tensionata cu actualul angajator (amenintari cu desfacerea contractului de munca pe motive disciplinare) si doresc ... (vezi toată discuția)
Obligata sa demisionez Eu.sa Eu.sa In urma unor schimb de replici cu sefa mi s.a comunicat ca pot pleca si sa nu mai vin si sa ii duc demisia. Eu ce sa inteleg. Ca sunt concediata sau ca plec ... (vezi toată discuția)