avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare somaj

Buna ziua, ma puteti ajuta prin a mi spune ce acte sunt necesare pentru depunerea dosarului de intrare in somaj.? Mentionez ca firma unde lucram a intrat in insolventa si eu mi am terminat perioada de concediu de crestere a copilului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 14 Decembrie 2017
Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Luciana1308 Luciana1308 Buna ziua Sunt angajată în învățământ cu contract le perioada determinată, care va expira la 31.08.2018. Sunt însărcinată și voi naște în luna ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din concediul pentru cresterea copilului cornel selaru cornel selaru Sotia mea a fost angajata cu contract individual de muncape o perioada determinata la o firma iar in aceasta perioada a nascut si a ramas timp de doi ani in ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil elennalip elennalip Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani in 25 mai 2015 iar eu sunt insarcinata cu al doilea copil care trebuie ... (vezi toată discuția)