avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort / fără mențiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort / fără mențiune

Va rog sa ma ajutați dacă puteți!!! Părinții mei au divorțat ( eu sunt majora). Nu s a prezentat niciunul, mama fiind în străinătate. Divorțul s a pronunțat din 13 octombrie, dar când am sunat azi la arhiva judecatoriei mi s a spus ca aceasta nu este menționat și trebuie sa mai așteptem. Tot doamna de acolo mi a spus ca mama poate sa facă o cerere sa urgenteze la judecator. Cum adică? Au divorțat sau nu?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:27, 14 Decembrie 2017
Căutați pe portarul instanțelor sau sa meargă avocatul sa se intereseze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorităţii părinteşti deeaflor deeaflor buna ziua! am divortat acum un an, sunt parinte rezident si unic custodiant al unui minor de peste 14 ani, conform hotararii judecatoresti. dupa divort, am ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca am fost (sau sunt) cercetat penal ? seb_apotolescu seb_apotolescu Buna seara, Sunt stabilit in strainatate din anul 2011 avand residenta permanenta aici. Am domiciliu declarat la fisc (pentru evitarea dublei impuneri) ... (vezi toată discuția)
Am lipsit la divort bogdan35 bogdan35 Buna ziua,as dori sa ma sfatuiasca si pe mine cineva in legatura cu divort! Eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam(suntem casatoriti de 10 ani ... (vezi toată discuția)