avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil minor

In cazul unui divort, cuplul avand un copil minor si , fiecare dintre parinti fiind administrator unic la cate o societate privata, fiecare fiind propriul angajat cu salariu minim dar unul avand profit mare insa nerepartizat, va rog sa imi raspundeti:
cum se va stabili pensia alimentara datorata de tata ( societatea acestuia avand profit mare doi ani la rand, nerepartizat.).
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:15, 14 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa negociati in suma fixa, daca lasati de stabilit in instanta, se va stabili raportat la salariul inregistrat in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza veniturile dintr-un srl pentru o pensie alimentara? gomer gomer Buna ziua, In cazul unui divort in care exista un copil minor care ramane cu mama sa, tatal este obligat prin lege sa plateasca pensie alimentara. Prima ... (vezi toată discuția)
Situatie divort eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii intr-o situatie de divort : - Cat este maximul in procente pentru pensia alimentara si daca valoarea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cand parintele are un srl amorytza amorytza As vrea sa stiu cum se stabileste pensia alimentara daca parintele este administratorul unui srl. Multumesc! (vezi toată discuția)