avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada cu drept de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada cu drept de circulatie

Am fost la politia rutiera pentru a ștampila dovada (având și hârtia de la procuror) dar cel ce se ocupă de asta nu a venit până la sfârșitul programului.Dovada expiră mâine.Pot circula în baza actului de la procuror?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 22:22, 15 Decembrie 2017
Puteti circula dar nu legal. Riscati prea multe, inclusiv deschiderea unui nou dosar penal, pentru doar câteva ore in care veti testa mersul pe jos.
Problema sunt cei 180 km dus- întors,iar astazi nu au putut să-mi spună dacă mâine voi gasi sigur persoana respectivă.Dacă dovada expiră o mai pot prelungi?
Desigur. O puteti prelungi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am circulat din neatenție cu numerele rosii expirate ... Alex_pgt Alex_pgt Buna ziua Am circulat din neatenție cu numerele rosii expirate de cateva ore. Mi sa întocmit dosar penal! Asigurarea era încă valabilă, dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Conducere cu dovada inlocuitoare a permisului in statele ue gabrielpopa gabrielpopa buna seara tuturor va rog sa imi raspundeti si mie la 2 intrebari :1-pot circula in U.Ecu dovada de circulatie pe care o reinoiesc din luna in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime si alcoolemie Konstantyn86 Konstantyn86 Pe data de 25 iulie 2013 am avut un accident rutier cu victime . Ma deplasam pe acelasi sens de mers cu un biciclist , care fara sa semnalizeze prin radicarea ... (vezi toată discuția)