avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BO la societatile noi infiintate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BO la societatile noi infiintate

imi puteti spune dupa cat timp se pot elibera bilete la ordin pentru o societate nou infiintata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:21, 16 Octombrie 2009
Buna ziua,

banca la care aveti deschis contul va poate da toate informatiile de care aveti nevoie.

Avocat Boncu
Nu este o regula in aceste sens. Fiecare banca isi stabileste propriile criterii dupa care elibereaza biletele la ordin si nu stiu daca timpul de la deschiderea contului este cel mai important.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin inscris la cip claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am nevoie de indrumari privitor la urmatoarea problema: Am incercat sa deschidem un nou cont la o banca si ne-au spus ca avem un bilet la ... (vezi toată discuția)
Incident bancar sau nu stiu cum sa il numesc va rog ajutor steffx steffx Buna seara. numele meu este Stefan si am o problema grava zic eu cu care doresc sa ma duc in instanta. In 2003 am infiintat un SRL impreuna cu fosta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca nelunelu68 nelunelu68 am cont la o banca si in urma divortului, fosta sotie ( care nu are nici o treaba cu conturile mele ) a intrat in posesia anumitor extrase de cont atit ale ... (vezi toată discuția)