Buna ziua,
Recent am postat un anunt de vanzare a masinii, am fost contactat de un domn iar dupa ce a vazut, a verificat si testat masina, am cazut de acord la suma de bani si am facut actele de vanzare-cumparare m-a contactat si mi-a declarat ca este nemultumit de ea, ca nu o mai vrea. I-am spus ca eu nu o mai doresc inapoi si de atunci ma tot suna si ameninta (cu violenta sau ca o sa ma dea in judecata) daca nu o iau inapoi. In acest caz, pot depunde o plangere la politie (nu stiu cum altfel sa scap de el) pt amenintare ( eu sunt plecat din tara) printr-un avocat sau sunt nevoit sa ma intorc in Romania?
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Apelati la un avocat din tara daca nu puteti depune personal plangerea. Sa va dea in judecata, nu are sanse de castig decat daca masina a avut vicii ascunse care puteau fi identificate numai printr-o expertiza tehnica. Il puteti si informa ca veti depune plangere la parchet pentru amenintari. Blocati-i nr de telefon.
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017 cyan, moderator
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atat timp cat anterior vanzarii bunului mobil,cumparatorul a efectuat verificari si a acceptat achizitia vehiculului,ulterior nu mai poate reveni asupra conventiei -decat daca obtine un raport de expertiza tehnica care sa concluzioneze eventuale defectiuni la vehicul care sa dateze anterior achizitiei
@Bogdan99
Nu va complicati cu plangeri la politie sau in instanta
Daca proprietarul apreciaza ca are temei legal sa va actioneze in instanta si sa probeze acuzele