avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Total z
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Total z

Am scos doua total z, pe aceasi zi. E problema? Primul z nu sa scos pana la total vanzari fiindca so terminat hartia . Si dupa ce lam scimbat hartia . Na mai scos total zi. Am scos din nou total z pe aceeasi zi dar nu acontinuat cu ce a lipsit al doilea z cu 0 vanzari. E vreo problema?
Cel mai recent răspuns: RoxanaMC24 , utilizator 23:44, 16 Decembrie 2017
Buna seara, fiind in aceeasi zi se va face o nota explicativa si se va atasa Z-ul pe ea ! Spor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala pe casa de marcat alina_bubu alina_bubu Buna seara. Am o problema si nu stiu ce sa fac. Va rog sa ma ajutati. Lucrez ca operator calculator iar in fiecare seara trebuie scos Z-ul cu toate ... (vezi toată discuția)
Se scoate "z" la sfarsitul zilei, daca nu au avut loc incasari ?? florin89 florin89 Buna seara, Am o nelamurire. Este vb despre un magazin (comert cu amanuntul). Astazi nu a avut incasari. Trebuie scos \"Z\" pe ziua de astazi ? Sau care e ... (vezi toată discuția)
Cand este nevoie de casa de marcat? Amira13 Amira13 Buna ziua, Lucrez la o firma de productie cu vanzare in format contract+factura (cea mai mare parte fiind B2B) si dorim sa deschid in viitorul apropiat si ... (vezi toată discuția)