avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat european de arestare Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat european de arestare Germania

In luna august autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare. În luna septembrie Curtea de Apel Cluj a respins cererea de executare a mandatului printr-o hotărâre rămasă definitiva prin necurare. Întrebarea este :persoana pe numele căreia a fost emis mandatul poate părăsi România? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 14:08, 16 Decembrie 2017
Cererea de executare a mandatului a fost respinsa de CA Cluj, dar mandatul este inca activ si poate sa fie pus in executare de orice alta tara din UE.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare local sau internațional? (germania) sabynn sabynn buna ziua , trec direct la intrebare , in 2011 am fost arestat in germania pt inselatorie mai exact am facut cumparaturi cu card personal pe semnatura fara a ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! David alexandru David alexandru Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)