avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vreau sa revand serviciu IPTV
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vreau sa revand serviciu IPTV

Buna ziua
As dori sa revand un serviciu IPTV(posturi tv romanesti si straine transmise pe internet ) , Serviciu achizitionat on line de pe un site strain cu posibilitatea de al revinde altor clienti. Nu stiu care este baza legala pentru a face aceasta afacere . deoarece nu vreau sa fiu in afara legi si vreau sa stiu ce taxe trebuie sa platesc.Daca cineva ma poate ajuta va sunt recunoscator.
Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:54, 17 Decembrie 2017
Simplu: daca e piraterie, veti primi vizita mascatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract firma tv+telefonie+internet e_florin e_florin Modificare contract fara instiintare Buna ziua, Cu un an in urma am incheiat un contract cu romtelecom pe o perioada de 2ani in care se specifica ca pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizor servicii tv miticamanea miticamanea Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)
Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)