avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Care sunt procedurile de aobtine pensie alimentara de la tatal copilului si custodie unica. Tatal copilului fiind cetatean american. Ar exista vreo sansa de a primii pensia alimentara sau de obtine custodia unica a copilului. Copil crescut exclusiv de mama timp de 6 ani. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
Laurastrgn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laurastrgn , utilizator 10:13, 17 Decembrie 2017
Buna seara,
Da puteti obtine pensia si stabilirea domiciliului dar nu veti obtine exercitarea autoritatii parintesti doar de dumneavoastra daca nu exista motive foarte temeinice.
Tatal copilului aredomiciliul stabilit in state. Se poate supune legilor din romania? Sau ar trebuii sa intentez doua procese, unul in romania si unul in state ? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil/jurisdictie AncaM78 AncaM78 Sunt mama unui baietel de 7 luni, recunoscut de tatal lui. Tatal este cetatean american, rezident in Germania. Fiul meu a fost nascut in China si are cetatenie ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva a minorului, cum o obtin ? valicica74 valicica74 Buna ziua, Locuiesc in Tulcea si am o fetita de 9 ani,dintr o relatie de concubinaj. Tatal ei a recunoscut-o ca fiica a lui abia cand l-am dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean american si posibilitate de a lua copilul in america nicoleta20 nicoleta20 buna ziua,as dori sa va intreb,in conditiile in care in luna ianuarie,anul urmator ma voi casatori cu iubitul meu,cetatean american,care a mai fost la noi in ... (vezi toată discuția)