avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari

Cum se calculeaza penalizarile la intretinere? Am impresia ca doamna administrator ma supra penalizeaza !
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
RoxanaMC24, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:03, 17 Decembrie 2017
@Roxana

desfasurati efortul sa achitati integral debitul si astfel scapati de aplicarea penalitatilor
Atat timp cat nu achitati integral debitul in evidenta ci numai parte din acesta,restul debitului genereaza noi si noi penalitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fortarea platii intretinerii prin hotararea asociatiei de proprietari Mihnea_Vilceanu Mihnea_Vilceanu Speta, pe scurt: Furnizorul de energie CET Iasi obtine poprirea unui cont al administratorului contractat (INAAP) de catre o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, rog un raspuns in urmatoare problema; am avut o restanta ... mcal mcal Buna ziua, rog un raspuns in urmatoare problema; am avut o restanta la intretinere , pt care s-au calculat penalitati , pina la momentul cind suma ... (vezi toată discuția)
Abuz administrator si presedinte de asociatie Viorela Nita Viorela Nita sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)