Buna seara, azi aflandu ma la un spital din municipiu am efectuat din greseala un viraj la dreapta pe o strada cu accesul interzis fara sa stiu deoarece indicatorul nu se vedea si am oprit pe aceea strada, dupa 10 min m-am intors la masina si am facut imediat iara la dreapta pe o strada cu accesul permis si hop in spatele meu masina de la politia locala cu girofarul pus. Chiar nu am avut cu cine sa discut niste persoane de .... trenul avand mai multe clase decat acestia. Mi s-a intocmit P.V spunadu se ca am efectuat dreapta de pe strada x pe strada y iar in realitatea strada x si strada y nu se intalnesc, existand o strada z ce le uneste. Ce sanse as avea sa mi se poata anula contraventia neavand niciodata vreo amenda in viata mea sau un advertisment.
Intai va rog sa nu mai precizati date personale in mesaje.
Nu vad relevanta teoriei cu legea 155, mai relevant ar fi ca nu stiu ca legea 155 sa dispuna sa poata fi constatate orice fel de fapte rutiere de catre agentii locali. Cred ca erau doar cele legate de opriri, staionari si alte sederi pe loc. Trebuie vazut. Trebuie coroborat cu OUG 195 si OG2.
In privinta situatiei de fapt, nu reiese care a fost ea in mod concret si simplu, mai exact nu vad aprecieri privind deplasarea sau nu pe contrasens sau nu. Nu spune nicaieri: m-am deplasat pe contrasens sau nu m-am deplasat pe contrasens.