avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... termen prescriptie impozit auto la primarie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

termen prescriptie impozit auto la primarie

Buna seara, in urma unui control efectuat de catre curtea de conturi la primarie am primit o instiintare de plata care a fost emisa pe data de 16 noiembrie 2017 iar eu am primit-o pe data de 14 decembrie 2017 ca am de plata o suma de 2460 lei din care 700 lei sunt majorari . Am mers sa vad despre ce este vorba iar d-na care se ocupa cu inregistrarea masinilor mi-a spus ca este vorba despre diferenta de impozit de la cele 2 masini pe care le am in proprietate si trebuie sa platesc de acum 5 ani in urma . motivul este urmatorul ; d-na respectiva nu mi- a inregistrat masinile ca fiind dacia logan autoutilitara 1 ci pur si simplu ca daci logan cu capacitate cilindrica de 1598 cm cubi motivandu-mi ca asa a luat-o calculatorul si trebuie sa platesc de 5 ani in urma diferenta de impozit si majorari . este corect sa platesc greseala unui functionar public care nu si-a facut treaba cu simt de responsabilitate ? I -am spus ca snt de acord sa platesc diferenta de impozit dar nu si majorarile ptr. ca nu este vina mea ca nu a facut inregistrarea cum trebuie. Intrebarea mea este urmatoarea ;se poate prescrie aceasta datorie fiscala daca este de acum 5 ani sau ce trebuie sa fac referitor la acele majorari sau cum sa procedez? Multumesc si astept un raspuns din partea dvs.
Cel mai recent răspuns: Marian1966 , utilizator 16:41, 2 Septembrie 2022
Buna ziua! Va rog sa-mi spune-ti ce lege este

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de clădiri/teren neimpusa de autorități apoi impusa după 5 ani giv giv Buna ziua. Am închiriat de la primărie din anul 2017 un garaj într-o parcare comuna unde se plătește o chirie anuala pe locul de parcare. Acum ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare impozite locale pentru ca ma sunt si alte datorii restante Mklsmeli Mklsmeli Zilele trecute am vrut, ca persoana fizica, sa platesc impozitele pe cladire, teren si mijloc de transport, insa mi s-a respins acest drept, pe motivul ca ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe luciamihalache luciamihalache In urma controlului Curtii de conturi, la primaria comunei s-a constatat ca nu au fost introduse pe roloul de plata impozite si taxe din anul 2000..Acum ni se ... (vezi toată discuția)