Buna seara, in urma unui control efectuat de catre curtea de conturi la primarie am primit o instiintare de plata care a fost emisa pe data de 16 noiembrie 2017 iar eu am primit-o pe data de 14 decembrie 2017 ca am de plata o suma de 2460 lei din care 700 lei sunt majorari . Am mers sa vad despre ce este vorba iar d-na care se ocupa cu inregistrarea masinilor mi-a spus ca este vorba despre diferenta de impozit de la cele 2 masini pe care le am in proprietate si trebuie sa platesc de acum 5 ani in urma . motivul este urmatorul ; d-na respectiva nu mi- a inregistrat masinile ca fiind dacia logan autoutilitara 1 ci pur si simplu ca daci logan cu capacitate cilindrica de 1598 cm cubi motivandu-mi ca asa a luat-o calculatorul si trebuie sa platesc de 5 ani in urma diferenta de impozit si majorari . este corect sa platesc greseala unui functionar public care nu si-a facut treaba cu simt de responsabilitate ? I -am spus ca snt de acord sa platesc diferenta de impozit dar nu si majorarile ptr. ca nu este vina mea ca nu a facut inregistrarea cum trebuie. Intrebarea mea este urmatoarea ;se poate prescrie aceasta datorie fiscala daca este de acum 5 ani sau ce trebuie sa fac referitor la acele majorari sau cum sa procedez? Multumesc si astept un raspuns din partea dvs.