avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cainele vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cainele vecinului

Buna seara. De ceva vreme m-am mutat la sat. Pe strada unde stau un vecin are un caine care umbla dezlegat. Am incercat sa vb cu el insa degeaba nu ai cu cine. Mentionez faptul ca acest caine este unul agresiv si nu odata l-am vazut atacand alti caini sau muscand oameni pe strada. Sotiei ii este frica de fiecare data cand trece prin fata porti lui pt ca in mare parte din timp e deschisa. Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 17 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru a preintampina o situatie neplacuta,sesizati oficial politia teritoriala,care detine baza tehnica pentru identificat stapani caine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu a fost muscat de cainele vecinilor in strada si fapta a fost clasata ca fapta nu exista r.bobo.r r.bobo.r Buna seara.La incepul lunii lui septembrie copilul meu aflanduse in fata imobilului la joaca pe strada pe care locuiesc a fost atacat pe trotuar de cainele ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu ContSters168565 ContSters168565 in dimineata zilei de 16.09.2010 cinci angajati ai Serviciului de Ecarisaj Baia Mare au venit in urma unor reclamatii dupa cainele faimiliei. A fost prima data ... (vezi toată discuția)
Cine e vinovat ? Tarzan2012 Tarzan2012 undeva departe,in mediu rural,un om avea o mica gospodarie . Casa,gospodaria o avea mai departe de sat,era singur,in rest vecinii lui erau terenurile altor ... (vezi toată discuția)