avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... complet in conflicte de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

complet in conflicte de munca

Buna ziua! Intr-o actiune constatare nulitate act( decizie angajator) in prima instanta completul este format din judecator si 2 asistenti judiciari. In apel,aceeasi cauza,completul este format din presedinte si un judecator. Este corect completul? Pe Decizia civila asa este,cum am mentionat,bineinteles si grefier. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smari , utilizator 10:35, 18 Decembrie 2017
Corect.
Cabinet avocat CALIN SIMONA-FLORENTINA a scris:

Corect.

Buna ziua! Multumesc penteu raspuns,dar nu erau necesari si asistenti judiciari in apel? La o alta actiune,tot conflict de munca,de actualitate,erau si asistenti judiciari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecare apel si contestatie de acelasi judecator mary6 mary6 Buna ziua. Apelul intr-un proces civil avand ca obiect revendicarea mobiliara a fost judecat de catre tribunal ,unde desi au fost date trei termene pt ca una ... (vezi toată discuția)
Hotarare primita prin posta, nesemnata de judecator, decat de grefier, este nula?? aidu aidu Tocmai am primit prin posta hotararea, care nu are insa nicio semnatura din completul de judecata, nici judecatoarea, nici asistentii, ci doar ... (vezi toată discuția)
Nulitate sentinta civila ContSters429609 ContSters429609 Fiindca tot e de actualitate va rog sa-mi spuneti daca o sentinta civila se poate anula pe motiv ca judecatorul care a motivat-o si redactat-o e altul decat ... (vezi toată discuția)