avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna

AS dori sa fac partajului in uram unui divort. sotul nu imi da lucrurile si in ultima perioada am stat in casa tatalui lui si am investit in renovarea casei destui bani si am cumparat mobilier . specific ca , sotul nu a avut un loc de munca stabil pe perioada casniciei de 3 ani si a avut si pause de cateva luni in care nu a lucrat . as putea cere partajul cu cota procentuala .am facturi pe numele meu si pe extras de cont la tot ce s-a cumparat si investit acolo.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: marryana72 , utilizator 12:57, 18 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunurile cumparate in timpul casatoriei intra la partaj, cucotade contributie ce o veti solicita infunctie de veniturile realizate de fiecare dintre soti de a lungul timpului.

Investitia in imobilul socrului va face obiectului unui drept de creanta pretins de la acesta si nu in cadrul partajului de bunuri comune.
am inteles si va multumesc dar casa e si pe numele sotului si al socrului jumate jumate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. ... MelaMela MelaMela Buna seara. Sunt căsătorită timp de 24 de ani cu soțul meu. Locuim împreuna cu părinții mei, casa e pe numele tatălui meu. De ceva timp avem probleme ... (vezi toată discuția)
Divort?dupa divort cat am si eu dreptul iti_biti iti_biti buna ziua. as dori daca se poate sa va intreb: casa in care lacuiesc este pusa pe jumatae sotului cu intretinere mamei daca in aceeasi curte am mai construit o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul ... elena w elena w Buna ziua. Sunt divortata de un an si as dorii sa fac partajul cu fostul sot. Acum 7 ani au ridicat fostii socrii un duplex iar noua ne-au dat in folosinta ... (vezi toată discuția)