am o firma de comert nu mai merge bine nu mai am angajati si majorarile la platile catre stat ma depasesc pot sa cer reorganizare ?si ce presupune asta.
dotoriile catre stat sunt aprox.40000ron cu penalitati cu tot iar la furnizori de 2700 si am marfa pe stoc de 20000 . credite pe firma nu am iar masina este radiata pt ca nu am schimbat talonul .tva am cam 10000ron fiscul a trimis scrisori cu titlu executoriu dar eu am platit lunar cam1500ron banice se duc tot in penalitati si debitul meu genera mai departe alte penalitati si sunt depasita . intru/n raspuns se spune sa scap de firma.CUM?????
e curios cum de dvs. platiti TVA si se sting majorari.
numai in cazul TVA-ului, platile se fac in doua conturi unice, separate, iar dvs. va puteti alege ce anume doriti sa achitati.
inseamna ca pe ordinul de plata precizati "majorari TVA" (sau la ghiseu), altfel nu-mi explic.
masina este radiata de la politie, dar in contabilitatea firmei ea inca mai exista, atentie mare!
ca sa scapati de firma va sfatuiesc sa va cereti insolventa. va dura ceva timp, dar daca stiti ca impasul se datoreaza situatiei economice si nu altor cauze, nu vad de ce v-ar atrage raspunderea.