avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se procedeaza in cazul contractului de munca ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se procedeaza in cazul contractului de munca ?

buna ziua!in cazul unei intreprinderi individuale(precizez ca nu exista angajati)unde ma adresez pt a se inregistra contributiile firmei?la ITM am inteles ca nu ma pot adresa pt ca nu exista angajati,nu pot beneficia de un contract de munca.Unde atunci pot?multumesc
Cel mai recent răspuns: coriii , utilizator 14:22, 19 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati in cadrul if otto2007 otto2007 Poate o IF sa angajeze cu contract individual de munca? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - trebuie sa angajez sofer? melinda_orosz melinda_orosz Buna ziua! Am si eu o intrebare legat de I.I.-uri. Dupa cunostintele mele, titularul intreprinderii individuale nu poate sa se angajeze pe intreprinderea lui ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca gabi_... gabi_... am incetat activitatea pe data de 5 ian anul curent fiind disponibilizat.intrucat nu mi s-a eliberat cartea de munca de catre firma la care am lucrat recte PIC ... (vezi toată discuția)