avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despartire cu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despartire cu copil

Buna ziua as dori sa stiu si eu in cazul unei despartiri cum se calculeaza pensia alimentara, tatal copilului trebuie sa mai faca si alte plati in afara pensieii alimentare? mentionez ca nu am fost casatorit si avem un copil
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2017
lawrence30, utilizator
Cel mai recent răspuns: lawrence30 , utilizator 15:01, 19 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Ok si daca se hotaraste ca copilul sa stea la mama in apartamentul mamei dansei, si tatal nu lucreaza in romania ? se va calcula 1/4 din salarul care il are tatal in afara tarii, se mai cere si alte plati fata de mama? prin program de vizita sa inteleg ca pot sa vin sa vizitez copilul la locuinta mamei ? nu se poate preda copilul ptr 1 zi sau 1 saptamana in grija tatalui (vacanta) in orasul de domiciliu al tatalui?
~ Conținut șters la cerere ~
Va Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita ptr copil minor rokhsana rokhsana Buna ziua. Sunt căsătorită de 4 ani, iar soțul meu are un băiat de 10 ani pe care nu il poate vedea, deoarece fosta concubina nu il lasa. Am zis ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de procura de la fostul concubin sa scot copilul minor in afara tarii numai o saptamana la prietena mea? Alexandradragobete Alexandradragobete Buna-ziua! Sunt mama unui copil minor in varsta de 10 ani in grija mea si de cand s-a nacut, a stat numai la mine, in casa mamei mele. In urma unui concubinaj ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retro? crisdario crisdario Am pe fond un proces de incredintare minor,pensie alimentara si cheltuieli de judecata.Nu avem avocati niciunul,ea are dreptul sa ceara cheltuielile de ... (vezi toată discuția)