avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul colectiv de munca

De cand este obligatoriu intocmirea contractului colectiv de munca la peste 21 de angajati.In august cand am intrebat la itm mi.au spus ca nu este obligatoriu si acum cand am rediacutat cu ei au spus ca din tot deauna era obligatoriy Eu ce trebuie sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:07, 19 Decembrie 2017
Nu este adevărat. ...nu este obligatorie incheierea c.c.m. ci doar negociera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca in cazul unei sc care are 28 de angajati este obligatorie incheierea unui contract colectiv de munca, sau este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca andad andad Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: 1.Daca exista un Regulament Intern (firma are 40 salariati), este obligatoriu un Contract Colectiv de Munca? 2. ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca broscuta21 broscuta21 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca este adevarata informatia pe care am primit-o de la ITM-ul local, si anume: contractul colectiv de munca nu mai este ... (vezi toată discuția)