avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imi mai pot recupera banii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imi mai pot recupera banii?

cam de 2 saptamani sefa mea ma tot stresa ca ea crede ca o fur deoarece afacerea mergea foarte prost(un stand cu sucuri naturale)............care tot timpul a mers la fel de prost,cu profit de maxim 2 mil pe zi.satula de atata stres si deoarece am inceput facultatea si nu mai dispun de timpul necesar,acum cateva zile mi-am dat demisia...........moment in care sefa mi-a spus ca nu mai imi da banii pe ultima luna lucrata si nici pe preaviz deoarece am furat de la ea.eu nu sunt dispusa sa renunt la drepturile salariale ce mi se cuvin deoarece este o suma destul de importanta pt mine doar pt ca are dansa nevoie de un motiv sa-mi opreasca banii.mai pot face ceva pt a-mi recupera banii?mentionez in nicio luna de cand lucrez acolo nu am semnat stat de plata,desi am contract de munca..........
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 23:17, 13 Octombrie 2009
dar angajatorul are voie sa foloseasca o inregistrare audio realizata fara voia persoanei in cauza sau fara mandat de la politie sau procuratura?
Nu.
va multumesc pt lamuriri.mi-ati fost de mare ajutor....o seara buna!
Cu placere, si sa reveniti cu vesti bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare? santaj? ce este mai exact? MgdB25 MgdB25 Am vorbit acum 3 saptamani cu un tip. Mi a oferit niste bani de bunavoie. La urmatoarea intalnire a vrut un contact sexual si l am refuzat si mi a cerut banii ... (vezi toată discuția)
Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)