avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua! Cineva mi-a datorat o suma de bani, de pe urma unui proces. Am avut decizie definitiva, am fost la executor, a pus-o in executare. Problema e ca persoana declara ca : nu are venituri, nu are conturi bancare, nu detine bunuri mobile si imobile!

A declarat asta de mai multe ori la executor! Ce pot face? Stiu adresa lui, ma pot duce , in baza deciziei de admitere a executarii silite, sa-i scotocesc prin casa, sa gasesc bunuri pe care sa le vanda executorul la licitatie?
Cel mai recent răspuns: catalinm75 , utilizator 12:58, 20 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pe care ii urmeaza banca in momentul cand nu mai platesti ratele la banca gaer gaer Dupa somatiile de rigoare, evident ,cum se ajunge la executarea silita, popriri, etc (vezi toată discuția)
Executare silita IoanMihai IoanMihai Buna...Am si eu o problema destul de complicata :( In urma cu cateva luni am primit la domiciliu o instiintare cu privire la o executare silita pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)