avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul hidroizolatie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul hidroizolatie bloc

Daca detinem cartea tehnica a blocului, cum calculam suprafata hidroizolatiei ca sa stim exact cati metri patrati ar intra in contractul de executie a izolatiei? In cartea tehnica sunt documente vechi din 1979, 1980 si nu scrie explicit suprafetele, sunt doar schite.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
Alina Antonia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:37, 20 Decembrie 2017
Indiferent de scripte orice operator economic responsabil,anterior emiterii unei oferte de pret,
realizeaza masuratori tehnice,in urma carora urmeaza sa concluzioneze asupra cantitatii si naturii materialelor necesare pentru hidroizolatie terasa
Conditionat de starea tehnica a suprafatei de hidroizolat pot fi necesare pe langa materialele izolante,inclusiv decopertari partiale ale zonelor depreciate,remedierea acestora
Suprafata zonei care urmeaza sa fie hidroizolata se poate afla prin diferite metode
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii bloc cu valoare de 3 ori mai mare!!! georgex georgex Buna ziua, Acum cateva luni vecinul care locuieste deasupra mea la etajul 4 a decis sa execute o reparatie a acoperisului pe partea lui de apartament ... (vezi toată discuția)
Situatie teren dobandit in anii 1980 prin incrisuri si cabana in zona montana intravilan adicxu adicxu Buna seara.Tatal meu a cumparat in anii 1980 un teren cu o cabana momarlaneasca construita pe suprafata aceea si atunci au facut hartie de mana .Suprafata ... (vezi toată discuția)
Solicitarea de plata in vederea izolatiei teraselor de la penthouse mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatorele informatii. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc nou construit in 2009. Blocul este prevazut cu 8 ... (vezi toată discuția)