avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scrisoare cu confirmare de primire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scrisoare cu confirmare de primire

Buna seara,
Cine poate să îmi ofere un raspuns: am trimis un plic cu confirmare de primire către primăria de care apartin,însă plicul respectiv a fost dat înapoi expeditorului, dar capsat (dovada ca s a citit ceea ce am trimis) , dar fara vreun răspuns la ce prevedea conținutul plicului.
Multumesc
Trebuie sp scrie pe confirmarea de primire care este motivul returnării scrisorii. Mai trimiteți-o odată și vedeți dacă se va schimba situația.
Ideea e ca nu s_a trimis confirmarea de primire către expeditor . La posta de care apartin, s-a returnat acest plic ( mai exact către tatăl meu ce este in varsta si nu stia ce anume este, se vedea ca a fost citit și era capsat, eu nu l-am capsat) ; plicul a fost trimis de la un alt oficiu poștal cu recomandare în ideea că o să îmi răspundă primăria la continut. Multumesc
Nici pe plicul returnat nu scrie nimic?Mergeți și la oficiul poștal și solicitați detalii despre situația scrisorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie conciliere directa aleodor27 aleodor27 Cum se poate formula invitatia la conciliere, in ceea ce priveste fixarea datei concilierii, in conditiile in care data respectiva trebuie stabilita dupa 15 ... (vezi toată discuția)
Scrisoare către cedo returnată deși adresa era corectă. pe cine trag la răspundere dacă și la a doua expediere se întâmplă la fel? OlDumitra OlDumitra Am depus dosar CEDO, cu adresa exacta astfel : Monsieur le Greffier Cour européenne des droits de l’homme Conseil de l’Europe F-67075 Strasbourg cedex - ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)