avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie provizorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie provizorie

Am mostenit un garaj construit in anul 1975 a carui autorizatie de construireera data (in 1975) pentru o constructie provizorie din caramida (!).
Dupa 42 de ani primaria intentioneaza sa foloseasca terenul pe care e situat garajul in alt scop. Am ceva solutii pentru a-mi apara investitia dupa 42 de ani de folosire sau a recupera ceva din valoarea ei ( cam 20 000 lei la zi ).
Cel mai recent răspuns: constantin51 , utilizator 08:15, 4 Ianuarie 2018
Dv ati mostenit constructia care de la bun inceput a fost consemnata drept provizorie
Daca terenul apartine domeniului public,pentru recuperare investitie,puteti negocia cu primaria
ynocentta a scris:

Dv ati mostenit constructia care de la bun inceput a fost consemnata drept provizorie
Daca terenul apartine domeniului public,pentru recuperare investitie,puteti negocia cu primaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie provizorie- autorizatie de constructie definitiva mialdo2005 mialdo2005 Supun dezbaterii dv. urmatoarea problema: suntem un grup de noua propietari de garaje construite in oras, in baza autorizatiilor de constructie provizorii ... (vezi toată discuția)
Daramare garaj de catre primarie bgd9007 bgd9007 Buna seara! Am fost notificat recent de catre primarie printr-un termen de 20 de zile in care sa-mi daram garajul construit pe teren public, legal. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Proprietari diferiti pe teren si constructie Andreea_81 Andreea_81 Terenul aferent garajului pe a carui constructie sunt proprietar, teren aflat pana adineaori in proprietatea Primariei, a fost retrocedat. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)