avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daramare garaj de catre primarie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daramare garaj de catre primarie

Buna seara! Am fost notificat recent de catre primarie printr-un termen de 20 de zile in care sa-mi daram garajul construit pe teren public, legal. Mentionez ca garajul a fost construit acum 18 ani legal cu autorizatie de constructie, iar in contractul cu primaria a fost specificat ca este o constructie provizorie, iar in cazul restructurarii urbane terenul va trebui eliberat. Mai pot actiona in instanta cu ceva aceasta notificare? Exista vreo sansa de prelungire a termenului avand in vedere anul acesta sunt alegerile locale? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:28, 1 Februarie 2020
Atat timp cat de la bun inceput ati acceptat constructia garajului drept constructie provizorie,automat v-ati asumat raspunderea ca in cazul in care autoritatea publica locala va solicita ,dv sa dezafectati spatiul/garajul
Nu se justifica eventuala actiune in instanta deoarece de la bun inceput ati avut cunostiinta ca este vorba despre constructie provizorie-supusa oricand la demolare conditionat de interesul autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare garaje situate pe spatiu public GrRadu GrRadu Buna ziua! Adresez o intrebare in numele a aprox 15 proprietari ai unor garaje construite pe spatiul public. Pentru acestea am platit anual, timp ... (vezi toată discuția)
Demolare ,,urgenta" garaj cotimanis cotimanis Buna ziua!In municipiul Mangalia s-a inceput cu mare fast demolarea garajelor.Au inceput sa trimita somatii in care se invoca art.3 si 33 din legea 50/1991 in ... (vezi toată discuția)
Demolare garaj cu autorizatie de constructie provizorie Dnpascu Dnpascu Buna ziua. Primararul unui oras in conformitate cu un plan, se pare neprezentat si neaprobat de consiliul local in sedinta consiliului, a trimis instiintari ... (vezi toată discuția)