avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu anaf

Buna ziua , am detinut o firma, intreprindere individuala, a carei activitati am suspendat-o in mai 2014 , ulterior in august 2017 am radiat firma. Am primit poprire pe salariu , fiind acum angajata , fara nicio explicatie, somatie din partea celor de la ANAF sector3 bucuresti . Am fost la dansii , am fost plimbata de la un birou la altul si nu am inteles nimic , mi-au spus ca datorez 9000 si ceva de lei pentru cas si cass si regularizari , insa poprirea a fost pe 3586 lei , de ce aceasta suma, iarasi nimeni nu vrea sa imi spuna. Am primit un extras-situatie analitica unde sunt mentiuni inclusiv de azi 21.12.2017 firma fiind inchisa. Va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii daca s-a mai intamplat cuiva. Eu cred ca suma de 3586 era prescrisa si de aceea au poprit . Nu stiu cu cine sa discut si cine sa ma ajute sa rezolv odata situatia pana la sfarsit. Daca stiam de acele sume datorate , as fi cerut o esalonare si din 2014 pana acum le plateam, insa ei au recurs direct la poprire fara nicio somatie .Multumesc
Cel mai recent răspuns: camelia27 , utilizator 10:32, 21 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire executorie caterinaioana caterinaioana Buna ziua!Acum doua zile,verificandu-mi online contul bancar,am constatat ca am o poprire executorie pe salariu.Am mers la banca insa cei de acolo nu au stiut ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii anaf cas mialucia mialucia In 2010 parintele meu s-a trezit cu instiintare de la CAS ca are datorii de 6000 de lei in urma cedarii folosintei bunurilor prin inchiriere, din care 2500 era ... (vezi toată discuția)