Buna ziua , am detinut o firma, intreprindere individuala, a carei activitati am suspendat-o in mai 2014 , ulterior in august 2017 am radiat firma. Am primit poprire pe salariu , fiind acum angajata , fara nicio explicatie, somatie din partea celor de la ANAF sector3 bucuresti . Am fost la dansii , am fost plimbata de la un birou la altul si nu am inteles nimic , mi-au spus ca datorez 9000 si ceva de lei pentru cas si cass si regularizari , insa poprirea a fost pe 3586 lei , de ce aceasta suma, iarasi nimeni nu vrea sa imi spuna. Am primit un extras-situatie analitica unde sunt mentiuni inclusiv de azi 21.12.2017 firma fiind inchisa. Va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii daca s-a mai intamplat cuiva. Eu cred ca suma de 3586 era prescrisa si de aceea au poprit . Nu stiu cu cine sa discut si cine sa ma ajute sa rezolv odata situatia pana la sfarsit. Daca stiam de acele sume datorate , as fi cerut o esalonare si din 2014 pana acum le plateam, insa ei au recurs direct la poprire fara nicio somatie .Multumesc