avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Buna seara,in data de 19.12.2017am născut 2fetite premature.sunt in concediu medical până în data de 25 .12.2017 ,dar sunt internata de când am născut .pot beneficia de prenatal dacă sunt internata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 22 Decembrie 2017
Puteti beneficia de concediu de maternitate numai daca aveti un stagiu minim de cotizare de o luna in ultimele 12 luni anterioare lunii acordarii concediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare prenatal marianadinca marianadinca pot sa beneficiez de prenatal cu o norma de 2 ore/7 zile pe saptamana? (vezi toată discuția)
Prenatal, angajată în perioada de probă Boxa Boxa Buna ziua ! Sunt angajata de 2 luni si sunt insarcinata ! Pot beneficia de prenatal !!mentionez ca in contract scrie ca primele 3 luni sunt de proba !! ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa am pe cartea de munca pentru a beneficia de concediu prenatal? andreea ana maria andreea ana maria as dori sa stiu si eu cate luni ar trebui sa aiba o gravida pentru a beneficia de concediul prenatal? inainte era o perioada de 12 luni ,dar am auzit de la ... (vezi toată discuția)