avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pierde copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pierde copilul?

Buna seara situatia este sa o pot face in rezumat sotul este violent verbal in fiecare zi mai exact se intreaba de ce ma ma tine Dumnezeu pe pamant?cas proasta cas tampita la el toata lumea ii asa el este cel mai destept nu mai pot dar avem un copil de 4 ani si mi frica sa nul pierd. Avem o firma de transport el lucreaza pe tir si eu acasa ca cordonator transport.Nu as vrea nimic din astea in momentul asta vreau doar pace.Dar daca am divorta eu automat nu as avea servici pana sa imi gasesc iar .Locuinta as avea la mama ii ok.Da el zice ca plateste avocat ii da cat mai mult si imi ia copilul.Copilul ii invata doar cu mine plus are un retard usor nu vb.ii dependent total de mine.Da o zis ca copilul seamana cu mine.Sa mai adaug ca o fc inchisoare in Germania acum 2 ani.Ce ma sfatuiti va rog?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
adina23a, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanamaria1979 , utilizator 21:25, 21 Decembrie 2017
Sa iti cauti un loc de munca si sa divortezi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violență verbală și abuz psihic. vreau să divorțez, dar pot pierde copilul? adina23a adina23a Buna seara situatia este sa o pot face in rezumat sotul este violent verbal in fiecare zi mai exact se intreaba de ce ma ma tine Dumnezeu pe pamant?cas proasta ... (vezi toată discuția)
Cum putem scapa de el? zgabeatza zgabeatza Buna ziua, As dori si eu un sfat din partea dumneavoastra. Traiesc in casa cu parintii mei, sora mea si copilul acesteia, dar de la o vreme nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
Ajutor psihologic/divort cosmin2005 cosmin2005 Am 38 ani si am fost casatorit 9 ani.Din casatorie a rezultat un copil care acum are 7 ani. Iata povestea mea. M-am casatorit cu o fata mai mica decat mine ... (vezi toată discuția)