avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier cu vatamare corporala

buna ziua ,
pe o sosea cu linie continua masina din fata mea a franat si virat stanga . Eu nu am avut timp sa-l evit lovindu-l din spate si impingandu-l pe sens opus , in fata unui autocamion. In urma impactului au fost 2 victime , una a decedat pe loc si cealalta in stare grava la spital. Mi s-a retinut permisul dar am dovada sa conduc pentru 15 zile cu posibilitate de prelungire. Ce mi se poate intampla in continuare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudiu Daniel , utilizator 16:10, 14 Octombrie 2009
1- A semnalizat schimbarea directiei de mers din timp?
2- Ati fost singur in masina?
3- Exista urme de franare? Au fost mentionate in PV?

Faptul ca ati condus mii de km pana acum nu are nicio relevanta in aceasta speta!
- a semnalizat
- eram singur
- au fost urme de franare si sunt consemnate in PV
In acest caz nu va ramane decat sa angajati un avocat foarte bun!
Succes!:luck:
Multumesc !
Exista martori din ale caror declaratii reiese faptul k masina din fata dvs a franat si a virat stanga? Deoarece sa virezi stanga pe o sosea cu linie continua ( linia continua explica clar faptul ca nu ai voie sa depasesti, deoarece incalcadnd aceasta linie savarsesti ilegalitate -eu am depasit p linie continua si mi s-a suspendat dreptul de a conduce p termen de 30 de zile) esti vinovat de consecintele evenimentului produs. acum dvs trebuie sa va lauti un avocat bun in vederea strangelor unor probe si declaratii ale martorii, care va sunt favorabile. Daca acea linie continua este intrerupta p o distanta scurta de 1-2 m, inseamna ca masina din fata dvs dorea sa intre pe acel drum secundar, iar dvs nu ati respectat distanta minima obligatorie, deci sunteti vinovat. oricum angajati-va un avocat, deoarece cazul dumneavoastra este destul de grav (pierdere de vieti omenesti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, stabilire vinovat Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , nu stiu exact ce sa fac , azi am discutat cu un avocat maine vom merge sa facem acte si apoi vom merge sa vedem dosarul. Ok , deci... Am avut un ... (vezi toată discuția)
Accident auto danielpredaionut danielpredaionut Buna ziua, Am si eu o intrebare la o intamplare(accident rutier) petrecut unei cunostinte. Persoana A(cunostinta - cu un MiniCooper) a dorit efectuarea unei ... (vezi toată discuția)