avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenințări cu moartea în timpul procesului de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenințări cu moartea în timpul procesului de divorț. Ce pot face în situația asta?

Ce pot face impotriva sotului,exclus ordin de protectie care mi a fost respins ca nu am fost batuta atat cat trebuie pentru a demonstra violentele,care ma urmareste de la munca spre casa,eu plecand de la domiciliul comun impreuna cu fetele mele,minora in varsta de 2 ani fiind fiica lui legitima. Am parasit caminul comun in urma violentelor verbale,psihice si amenintarilor cu moartea si bataia. Fetele ramanand la mine,cu dosar de divort in curs la judecatorie despre care el nu vrea sa creda si urmand ca n urmatoarele zile sa i ajunga citatia. Sunt asteptata cu jumatate de ora inainte sa scap de la munca,seara tarziu si apoi imi apare un fata si pana la domiciliul actual,15min de mers pe jos doar ca ma omoara si ne da foc familei mele la care in fata blocului a vrut sa ma lovesca cu cativa pumni,zicand ca vrea fata,desi i am dat o mereu dar in acea seara era la tara la bunici deoarece nu am incredere s o las cu el la reactiile de om nebun pe care le are. La o nebunie poate recurge la altele si sa mi distruga mie copilul. Ce pot face in situatia asta?
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:33, 24 Decembrie 2017
Apel la ordinul de protectie,incercati sa dovediti cu martori cele mentionate,plangere penala pentru amenintare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovituri la nivelul gatului xuser xuser Lovirea cuiva cu pumnul la nivelul gatului se poate retine ca si tentativa de omor? Cunosc un caz cand cineva a strans o fata de gata, si desi fata a primit ... (vezi toată discuția)
Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Intrebare Anca30 Anca30 Buna ziua! Intr-o zi fratele meu a primit un telefon de la iubita lui care pangea si ii spunea ca un coleg a batut-o. S-a dus la fac sa o ia si s-a enervat ... (vezi toată discuția)