avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont cheltuiala factura gaze
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont cheltuiala factura gaze

va rog sa ma lamuriti care este contul de cheltuiala pentru factura de gaze pentru incalzirea sediului unei societati comerciale platitoare de tva (602, 604 sau 605)?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:59, 14 Octombrie 2009
eu folosesc pentru utilitati 605
La fel si eu.
Si pt lemnele folosite pt incalzirea sediului societatii se foloseste tot ct 205 Ch cu energia si apa?
da, sigur, 605.
Corect asa este sa se foloseasca contul 605. In cazul lemnelor daca se tine gestiunea acestora atunci se foloseste 302 si se elibereaza esalonat pe baza de bonuri de consum prin 602.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de benzina si motorina - cont 604 chelt privind mat nestocate miraj miraj bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)
Marfa din stoc folosita in interesul firmei simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca inregistrarea 607 = 371 este corecta si singura care trebuie facuta in cazul in care se foloseste pentru consumul firmei ... (vezi toată discuția)