avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general apa minerala acordata salariatilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

apa minerala acordata salariatilor

monografie contabila
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 20:09, 10 Noiembrie 2009
Daca postati la modul acesta nu cred ca o sa primiti prea mare ajutor. Sa inteleg faptul ca nu stiti sa inregistrati in contabilitate cheltuiala cu apa minerala acordata salariatilor?
Si aici parerile sunt impartite. Unii o inregistreaza pe contul 605, altii pe 6458, altii pe 623, altii pe 658. Depinde de documentele contabile care stau la baza inregistrarilor.:D
604
:)
Si eu cred ca se contabilizeaza direct pe 604 "Cheltuieli cu materiale nestocate".

Conducerea firmei poate decide gestionarea acesteia si sa puna salariatii sa semneze de primire.

Oricum, aceasta e cheltuiala deductibila fiscal.
605 - CHELT. CU ENERGIA SI APA
B-)
605 este gresit in acest caz, 605 se foloseste pt evidentierea consumului de apa din reteaua oraslui, nu apa minerala pe care o cumperi de la magazin

Alte discuții în legătură

Bonurile de benzina si motorina - cont 604 chelt privind mat nestocate miraj miraj bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)
Unde le incadrez?protocol sau nu? iuli-ana iuli-ana directorul societatii doreste ca zilnic angajatii tesa sa aiba din partea firmei o cafea dimineata, apa minerala 1 sticla de pers.si sucuri minerale. unde pot ... (vezi toată discuția)
Apa pentru salariati e deductibila fiscal? alinacostea alinacostea Apa minerala cumparata pentru salariati este chelt deductibila?Pe ce cont contabil ar fi bine sa se inregistreze?Mentionez faptul ca societ presteaza serv de ... (vezi toată discuția)