avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general apa minerala acordata salariatilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

apa minerala acordata salariatilor

monografie contabila
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 20:09, 10 Noiembrie 2009
Eu o includ in chelt. de protocol: cont 6232
Eu consider ca trebuie folosit contul 629.
Bune glume:
629 #-o - nu exista

605 #-o e pentru consumuri de intretinere: apa robinet , energie si caldura

623 :D pentru contabili excesivi de corecti, nu zic ca este incorect

604 e ok

Iar pe dl Iulian Manea il invit la mine la firma sa dea pe consum apa plata de la cele 4 dozatoare destinate salariatilor

=D>=D>=D>
consilieru a scris:

[...] pe dl Iulian Manea il invit la mine la firma sa dea pe consum apa plata de la cele 4 dozatoare destinate salariatilor

=D>=D>=D>

Dati-mi adresa...

Lasand gluma deoparte se poate hotari intocmirea unor bonuri de consum in functie de situatie: poate fi vorba de apa data ca forma de protejare a salariatilor de canicula iar cei ce o primesc, pe santier de exemplu, sa semneze de primire. Astfel se pot evita eventualele reclamatii din partea salariatilor.

Nu am dat-o ca solutie universala; prima data am recomandat contul 604.
Iulian Manea a scris:

consilieru a scris:

[...] pe dl Iulian Manea il invit la mine la firma sa dea pe consum apa plata de la cele 4 dozatoare destinate salariatilor

=D>=D>=D>

Dati-mi adresa...

Lasand gluma deoparte se poate hotari intocmirea unor bonuri de consum in functie de situatie: poate fi vorba de apa data ca forma de protejare a salariatilor de canicula iar cei ce o primesc, pe santier de exemplu, sa semneze de primire. Astfel se pot evita eventualele reclamatii din partea salariatilor.

Nu am dat-o ca solutie universala; prima data am recomandat contul 604.

Slava domnului ca aveti simtul umorului! Mai glumim si noi ca pana la urma este un forum unde ne intalnim sa mai conversam in ariditatea zilei.

:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de benzina si motorina - cont 604 chelt privind mat nestocate miraj miraj bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)
Cont cheltuiala factura gaze ionutght ionutght va rog sa ma lamuriti care este contul de cheltuiala pentru factura de gaze pentru incalzirea sediului unei societati comerciale platitoare de tva (602, 604 ... (vezi toată discuția)
Unde le incadrez?protocol sau nu? iuli-ana iuli-ana directorul societatii doreste ca zilnic angajatii tesa sa aiba din partea firmei o cafea dimineata, apa minerala 1 sticla de pers.si sucuri minerale. unde pot ... (vezi toată discuția)