avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce este de făcut?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce este de făcut?

Buna seara, am o fetița in vârsta de 6 luni, tatăl când a aflat ca sunt însărcinată a dispărut, a apărut in ultima luna de sarcina, pentru început cu amenințări, apoi cu pur și simplu nu pleca, eu obosita și stresată nu am mai avut forța de scandal așa ca am cedat, am crezut ca poate se schimba, in fine e din rău in mai rău, vreau sa plecam(eu și fetița), ma amenință ca îmi ia copilul, nu suntem căsătoriți, a rescunoscut copilul, ce pot face sa obțin custodia doar eu? Menționez ca este agresiv și foarte răzbunător!
Cel mai recent răspuns: Alina i , utilizator 11:27, 25 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
1. Plecati si stabiliti-va, impreuna cu minora, acolo unde puteti.
2. Solicitati prin instanta ca sa se stabileasca domiciliul minorei la dumneavoastra.
3. solicitati un ordin de restrictie in privinta tatalui.
Nu cred sa puteti obtine exercitarea autoritatii parintesti doar de dumneavoastra.
Am casa dar in alt oraș, merg acolo la judecătorie sau in orașul unde locuim acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului, schimbare nume in certificatul de nastere ana1993 ana1993 buna seara, sunt mamica unei fetite de o luna jumatate, si am probleme cu sotul ( actualmente suntem in divort). Pentru a intelege problema pe care o am voi ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie Wepu Wepu Urmează sa divorțez si vream sa stiu cum procedez sa obțin custodia copilului meu(fata de 11 luni). Sotia este hipoacuzica! Ea acum locuiește la ... (vezi toată discuția)