avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare imobil eronat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare imobil eronat

In contractul de vanzare cumpare a fost trecut eronat ca vanzatorul este necasatorit. Cum se poate indrepta aceasta eroare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: asmotortrade , utilizator 11:51, 26 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti la notar si va incheia un act aditional de indreptare de eroare materiala.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema act vanzare-cumparare dumgheorghe dumgheorghe Buna ziua,va rog foarte foarte mult pe cei indreptatiti care cunosc asemenea cazuri.Am incheiat de curand un contract de vanzare-cumparare a unui imobil.Cum eu ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala contract de vanzare-cumparare teodosie113 teodosie113 as dori sa stiu daca este peosibila indreptarea unei erori de dactilografiere intr-un contract de vanzare cumparare incheiat in anul 1991. Eroarea consta in ... (vezi toată discuția)