avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim

Care este nivelul minim de salariu pe care -l pot primi?am fost penalizat pentru nerealizare de plan cu 300 ron si ma tem, ca-n curand o sa trebuiasca sa aduc eu bani deacasa....
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:15, 15 Octombrie 2009
Iar sanctionarea se face dupa indeplinirea procedurii de cercetare prealabila. Aveti vreo dovada a retinerii acestor sume?
Fluturasul de salariu pe care-l primesc pe mail.
Acesta poate constitui, eventual, un inceput de proba. Cum primiti banii? Prin virament bancar?
Banii se vireaza pe card.
Concluzia...maxim de penalizare nu poate depasi 10% ? baza legala?

Alte discuții în legătură

Neindeplinire target - sanctiune pecuniara laura-jurist laura-jurist buna ziua angajatilor unei societati li s-a stabilit un anunit nr de procesari pe zi. acestia au refuzat sa semneze adresa de stabilire a targetului. mai ... (vezi toată discuția)
Penalizare pt nerealizare plan Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, se poate retine din salariu 33% reprezentand penalizare pt nerealizare plan(aceasta fiind comunicat verbal).Contractul de munca fiind pe perioada ... (vezi toată discuția)
Penalizare salar sanda-popovici sanda-popovici Este legal ca un angajat sa fie penalizat pt abateri disciplinare cu 33% din salariul lunii martie? Angajatul respectiv a fost penalizat pt ca nu a imputat ... (vezi toată discuția)