avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dileme de viață
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dileme de viață

Buna tuturor.....Am o intrebare importanta......Stiu ca la varsta asta multi aveti familii(20 de ani) dar eu nu mai stiu ce sa fac....in fiecare zi ma cert numa cu familia....oricare prieten care l-am avut nu le*o placut....nu odata o incercat sa ma dea afara din casa....cu primul iubit am si plecat...am stat la o verisoara...dupa ce am aflat ca au vrut sa ma vanda ea cu iubitul in Anglia...parinti mei m-au apparat,.....m-au salvat de acolo....si acum cu iubitul asta...totul mergea foarte bine...puri si simplu se intelegeau de minune el si mami......dar dintr-o data el a vrut sa fie sincer si a recunoscut ca este pe jumate tigan...tatal lui e tigan...pe mine nu ma deranjeaza asta....dar nu mai stiu ce sa fac...o zis mami sa plec de acasa...dar sa nu I mai consider parintii mei...ori el ori ei...si nu stiu ce sa fac....
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:19, 27 Decembrie 2017
La varsta de 20 de ani familia nu este o prioritate,prioritara ar fi o facultate,curs postliceal,curs de perfectionare,ceva care sa va ajute sa aveti un job,sa realizati venituri si eventual sa locuiti cu chirie.Se pare ca nu aveti mana foarte buna la ales prietenii din moment ce tot parintii v-au salvat cand erati la necaz.Poate au sesizat ceva in neregula si la acest prieten,poate etnia din care provine ii face sa creada ca pot exista neintelegeri intre stilul de viata al fam dvs si al familiei lui etc.Daca plecati de acasa si maine va paraseste acest iubit,puteti sa va descurcati singura ,la acest aspect tb sa va ganditi.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa plec de acasa Floryyynspeed Floryyynspeed Am 17 ani inpliniti si parinti mei ma ameninta degeaba ca ma baga la inchisoarte daca am iubita pedic am o iubita de 18 ani jumate si ii la scoala si parinti ... (vezi toată discuția)
Ma pot muta la iubitul meu? am 16 ani oanacatalina22 oanacatalina22 Buna ziua! As vrea sa va adresez o intrebare. Ma pot muta la iubitul meu de 23 de ani?? Am 16 dar tata este ub alcoolic iar mama urla pana-n luna mereu la ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)