avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doresc sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doresc sa plec de acasa

Am 17 ani inpliniti si parinti mei ma ameninta degeaba ca ma baga la inchisoarte daca am iubita pedic am o iubita de 18 ani jumate si ii la scoala si parinti mei ma cearta zilnic ca ei zis ca numa dupa 20 de ani am voie sa am iubita si nu mai suport scandalul in familie

-date personale-
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Faptul ca ai o prietena nu este o infractiune parintii exagerand cand te au amenintat cu inchisoarea.Daca pleci trebuie sa te gandesti unde o sa stai,din ce o sa traiesti ,daca iti continui studiile etc.Daca nu reusesti sa te intelegi cu parintii tai te duci la protectia copilului din localitatea unde locuiesti si le spui ce probleme ai
Dar si aia de la directie tot asa zic si nu stiu ce sa fac ajutatima va rog
Eventual vorbeste cu dirigintele,un profesor poate reuseste sa vorbeasca cu parintii tai .Nu stiu ce motive au parintii tai sa nu fie de acord cu faptul ca ai o relatie,poate au motive religioase, poate le e teama ca renunti la scoala dar banuiesc ca iti i vor binele.ai sa vezi ca in viata putini oameni iti doresc binele iar la varsta ta e probabil sa faci alegeri pe care mai tarziu poti sa le regreti pleci de acasa, iti alegi prieteni nepotriviti ,etc.
Cred ca ne lipsesc date. Oricum, cateva luni poana la 18 ani mai puteti rabda. Ar fi dovada de maturitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau sa stau cu mama betinebety betinebety Buna. Ma numesc Betycam 16 ani si am o problema cu mama . In fiecare zi isi cauta motiv de scandal ma jignește foarte urat si e mereu pusa sa ma bata ma ... (vezi toată discuția)
Buna am 19 ani, i-am facut in august vreau sa plec de acasa in ... felicity76 felicity76 Buna Am 19 ani,iam facut in august Vreau sa plec de acasa in alt oras,am motive intemeiate si foarte bine argumentate,motivul este ca nu ma inteleg bine cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa diana1401 diana1401 Buna seara! Numele meu este Diana si am 17 ani impliniti in iunie 2014. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de ... (vezi toată discuția)