avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare

Buna ziua,

Stiu ca in ultima vreme, am pus cam multe intrebari si din pacate nu mi s-a raspuns si e lesne de inteles. Consultatia costa. Am indraznit sa va mai pun o intrebare.
Am obtinut evacuarea in insanta a unor persoane care au pierdut un imobil prin licitatie publica. In momentul de fata am sistat evacuarea, deoarece am aflat ca debitorii au contestat in termen procesul verbal de licitatie ( avocatul ce a formulat contestatia a gresit capatul de cerere contestand o publicatie de vanzare ce facea obiectul unui alt dosar aflat pe rolul uni alt executor judecatoresc, iar debitori erau alte persoane, iar eu nu am stiut despre existenta contestatiei decat in momentul in care am primit de la cadastru notificarea litigiului.).
Intre timp, cei doi debitori au depus la executorul judecatoresc o declaratie facuta in fata notarului ca nu detin o alta locuinta. Nimic ilegal pana aici, insa eu stiu ca cei doi debitori detin 2 imobile prin mostenire ( in cota de 1/2) in 2 localitati. I-am solicitat executorului sa faca demersurile necesare la primariile celor doi debitori, insa mi s-a spus ca nu are baza legala.
Intrebarea mea: pot solicita eu sa mi se comunice acest lucru, anexand si Incheierea prin care se admite cererea de evacuare?
sau cum pot obtine legal aceste informatii, deoarece doresc sa dovedesc reaua-credinta a celor doi

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ancairo , utilizator 12:17, 28 Decembrie 2017
Faceti demersuri la ocpi din localitatile respective.pt a vedea daca exista imobile inscrise in cartea funciara.
Multumesc pt raspunsul dvs., insa eu nu stiu date despre casa, daca are CF, Am cautat pe internet declaratii de avere ale celor doi debitori si am vazut ca detin in cota parte o locuinta, mostenire.
Mai vreau sa stiu daca reprezinta fals in declaratii, daca ei detin o astfel de proprietate in cota ( nu stiu daca s-a iesit din indiviziune), si au declarat in fata notarului ca nu detin o locuinta pe care au depus-o la executorul pe care l-am imputernicit sa faca demersurile necesare pt a putea intra in posesia imobilului pe care l-am adjudecat prin licitatie publica.
Ma pot folosi de declaratiile lor de avere pentru a cere relatii despre imobilele ce apar in aceste declaratii de la primarii?
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adjudecat la licitație un apartament cu succesiunea nedezbătută, motiv pentru care nu reușesc să evacuez moștenitorii. ce să fac, că nu mai știu? Gabriel1978 Gabriel1978 In mai 2016 am adjudecat un apartament la o licitatie. Apartamentul era scos la vanzare din 2012, pentru datorii mai vechi catre banca, in ianuarie 2015 unul ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil executare silita corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Doresc sa imi clarific cateva aspecte privind procedura de vanzare a unui imobil executat silit. Am gasit un anunt despre vanzarea unui imobil ... (vezi toată discuția)
Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)