avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort Grecia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort Grecia

Buna ziua. SUNT casatorita in Grecia cu cetatean grec si avem 2 copii minori greci dar care au si cetatenia romana.
As vrea sa vin in tara cu copii si sa intentez divortul din Romania... Intrebarea mea este ... Ce sanse am sa castig divortul... si sa ni fiu acuzata de internationala de minori.. ca sa fiu sigura ce trebuie sa scrie pe foaia cum ca pot scoate copii din Grecia ca sa nu fiu acuzata de rapire..multumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 18:51, 27 Decembrie 2017
Nu prea merge asa usor sa scapati de rapirea internationala.
Este cu adevarat complicata problema dvs.

Sotul este de acord sa veniti in Romania definitiv cu minori?
Puteti veni doar cu acceptul sotului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorz cuplu italo roman valerica57 valerica57 Fata méa casatorita in italia de 10 ani , are 2 minori cu cetatenie doar italiana ca tatal lor,casnicia nu merge bine intre ei ! Ea ar vrea sa plece dar el ... (vezi toată discuția)
Plecare din strainatate cu un minor. ContSters172430 ContSters172430 Am un minor de 4 ani vreau sa revin in tara si nu cred ca ma mai intorc curand in strainatate ,tatal minorului nu este roman dar la plecarea de aici imi va ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de copii CorinaCristinne CorinaCristinne Buna seara, se da urmatoarea situatie: sotie, cetatean roman, sotul, cetatean turc. Au locuit 2 ani impreuna in Turcia, in 2014 s-a nascut o fetita, care are ... (vezi toată discuția)