avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune abuz ocupare spatiu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune abuz ocupare spatiu locativ

Intr-un proces de succesiune, fiind doi frati mostenitori si unul in ziua decesului unicului parinte mutandu-se in apartamentul acestuia insusindu-si toate bunurile, refuzand orice dialog cu celalalt mostenitor, schimband si incuietoare usii de intrare a carei cheie o avea si cel de al doi-lea, de aproape doi ani tranand procesul ,
va rog sa imi raspundeti daca se poate, sub ce forma pot solicita o suma pentru fiecare luna in care a locuit mostenitorul ce a ocupat abuziv spatiul, avand in vedere ca apartamentul pe toata durata procesului putea fi inchiriat, suma obtinuta impartindu-se la doi si nu ca in cazul de fata, unde numai unul beneficiaza de tot ce a lasat in urma defunctul.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:57, 28 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita daune ,promovand actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept mostenire dupa parinte decedat bebelina bebelina Eu si fratele meu am locuit impreuna cu parintii nostri intr un apartament cu trei camere in Tineretului. Mama noastra a decedat cand eu aveam 10 ani si ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am dupa decesul tatalui meu? ciubica ciubica tatal meu a decedat,inmornantarea s-a facut de catre o alta persoana(cu aceea pers a stat in concubinaj 22 de ani din care 15 fiecare la domiciliul sau)din ... (vezi toată discuția)