avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe indemnizatia de handicap, si decontare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe indemnizatia de handicap, si decontare abonament transport metrorex

Se poate pune poprire pe indemnizatia de handicap, pe decontul abonamentului de transport pe metrorex, pe ajutorul special oferit de primaria capitalei sau primaria de sector (sector 2) ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:15, 29 Decembrie 2017
Nu se poate pune poprire pe INDEMNIZAȚIA de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament cumparat si greva metrorex Alexs Alexs Buna ziua. Dupa cum se stie deja, maine, 16.11.2009, incepe greva la Metrorex, intre orele 06:00 si 16:00, pe o perioada nedeterminata. In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Decontare abonament metrou Cristina_101 Cristina_101 Buna ziua! De curând m-am angajat și se pare ca nu mi se decontează transportul. La interviu mi s-a spus ca se decontează abonamentul dacă am bon. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, faptul ca metrorex si ratb in bucuresti ofera abonamente ... despredrept despredrept Buna ziua, faptul ca Metrorex si RATB in Bucuresti ofera abonamente gratuite doar elevilor din invatamantul public acreditat, si nu celor din cel privat ... (vezi toată discuția)