avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresare si lovire in timpul serviciului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresare si lovire in timpul serviciului

Buna seare,daca sunt agresat atit fizic cit si verbal in timpul serviciului,find gestionar la o statie peco,ce poate pati persona respectiva?Si unde trebuie sa depun plingerea la parchet sau politie?
Cel mai recent răspuns: stefi82 , utilizator 08:40, 30 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea o puteti depune la parchet sau la politie.
Dar depinde daca respectivele fapte intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni. In ce au constat?
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
M-a lovit cu pumnul si ma injurat,dar nu au ramas semne vizibile pt a putea obtine certificat medico legal.Am depus plingere la politie dar nu mi-au dat nr de inregistrare.Este normal asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)
Buna seara. am un nepot care a fost lovit cu pumnul in plina ... Anton Anto Anton Anto Buna seara. Am un nepot care a fost lovit cu pumnul in plina figura de un individ neidentificat inca de politie (care a fost sesizata la scurt timp), ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala Marcel2017 Marcel2017 Am fost agresata fizic si verbal de catre fostul meu prieten. Desi am fost lovita cu pumnii si picioarele, vizibile sunt doar cateva echimoze la nivelul ... (vezi toată discuția)