avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica si verbala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica si verbala

Am fost agresata fizic si verbal de catre fostul meu prieten. Desi am fost lovita cu pumnii si picioarele, vizibile sunt doar cateva echimoze la nivelul bratelor ce necesita 2-3 zile de ingrijiri medicale (conform Certificatului medico- legal). Iar martori nu sunt deoarece incidentul s-a produs in apartament. Daca voi face plangere la politie, agresorul va fi sanctionat?
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Marcel2017, utilizator
Depuneti plangere, se vor face cercetari si se va dispune o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

35 zile ingrijiri medicale ! Catajack Catajack Buna seara ! In urma cu un an niste prieteni ai mei au plecat la un club pentru a petrece seara burlacilor. Aici a avut loc o incaierare in urma careia unul ... (vezi toată discuția)
Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)
Agresiune fizica pey pey Am fost lovita pe un drum judetean pana in dreptul agresorului cu o bata dupa care am lesinat nu stiu cum am ajuns acasa agresorul a fugit in curte , nu cred ... (vezi toată discuția)