avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit pe venit persoana handicap. Salariu 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit pe venit persoana handicap. Salariu 2018

Buna dimineata,

Imi poate raspunde cineva va rog daca s-a dat o lege privind persoanele cu handicap pentru scutirea de impozit pe salariu ? Pana acum era cea de 16%, insa cu noile legi ar veni 10%.

Exista vreo lege care spune ca persoanele cu handicap vor fi in continuare scutite de impozit, doar ca acum, doar de cei 10% ? Daca da, imi puteti spune va rog care este aceea ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:25, 30 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Paragraful din Codul fiscal referitor la scutirea de impozit pentru persoanele cu handicap accentuat sau grav nu s-a schimbat. Deci, veți beneficia de scutire în continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap- impozit 16% aaa21 aaa21 Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru, se poate, va rog? Sunt persoana cu handicap, gradul este accentuat (o boala de sange ereditara). De fiecare ... (vezi toată discuția)
Taxe si inpozite la persoanele cu handicap redialboss redialboss buna seara as dorii sa stiu daca o persoana cu handicap accentuat grd.2 poate beneficia de scutire la plata inpozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutit sau nu de impozit puideurs puideurs Conf.Codului Fiscal, o persoana cu handicap grav sau accentuat beneficia de scutire de impozit pentru veniturile din salarii. Conf. unei legi( fantoma ) ... (vezi toată discuția)