avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lege cu privire la programul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lege cu privire la programul de lucru

Lucrez la o multinationala care in ultima perioada isi cam bate joc de angajati, astazi am ajuns la lucru si dupa 2 ore de lucru ma trimit acasa ca nu mai avem de lucru, desi contractul meu e scris ca lucrez in 2 schimburi 8 ore pe zi. Ce e de facut ? Precizez ca luna asta am lucrat in1decembrie in 25 decembrie, deci am ore suplimentare undeva la 20 de ore, pe care nu vor sa le plateasca, dar nici nu mi se pare corect sa ma chemi la lucru pentru 2 ore.
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
aranyi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 29 Decembrie 2017
Puteti depune o sesizare la ITM.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal? Vali@ Vali@ Societatea la care lucrez a dat o decizie ca nu se mai lucreaza simbata si nu se mai sta peste program ca nu se mai platesc ore suplimentare .cu toate astea ei ... (vezi toată discuția)
Dreptul munci olyoly olyoly Buna ziua, sint angajata de 2 ani la o firma din Arad. la angajare mi sa promis ca nu voi face numai schimbul 1 si 2 in contractul de munca mi sa scris ca daca ... (vezi toată discuția)
Plata salariului manuq17 manuq17 Buna seara ! Sunt angajat la unei companii multinationale si lucrez in schimburi. 11-22-33-LL. Zilele de weekend sunt platite suplimentar (dublu-100%), iar ... (vezi toată discuția)