avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept de vizită la arestat în Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept de vizită la arestat în Germania

Buna ziua ! Am o intrebare,va rog!
Prietenul meu este in penitenciar in Bayern .Inainte de judecata a incercat sa trimita o scrisoare prin cineva care urma sa iasa.Eu in tot acest timp am cerut vizita la el,ceea ce mi s-a refuzat pe motiv ca el ar fi trimis scrisoare "ilegal",ceea ce si pina in prezent nu mi se acorda dreptul la vizita.Spune-ti-mi ,va rog , unde ma pot adresa pentru a mi se oferi drept de vizita la el?
A doua intrebare :pedeapsa primita in urma judecatii este de 3 ani si 5 luni ...la moment are 10 luni de cind e inchis.cum are loc calculul pedepsei?
O plingere depusa precum ca nu este de acord cu pedeapsa iar putea micsora din termen?
Va multumesc ! O zi frumoasa!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:28, 30 Decembrie 2017
Puteti sa adresati aceste intrebari unui av german,nu cred ca sunt consultanti pe forum care cunosc legislatia penala din Germania.Dvs ca si alti utilizatori credeti ca un av roman poate sa cunoasca legislatia din Suedia,Peru sau Japonia si ca legile sunt comune in toate tarile.Fiecare tara are legislatia specifica care nu are cum sa fie cunoscuta decat de un av care profeseaza in sistemul de drept respectiv.Incercati sa gasiti vreun av roman care profeseaza in Germania .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, un avocat în bucurești pentru legislație ... Alexandruanton02@gmail.com Alexandruanton02@gmail.com Bună dimineața, un avocat în București pentru legislație internaționala legata de un divorț pronunțat în România, și pensie alimentara în avans în ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile chiriașilor străini în germania? Marylloo Marylloo Bună seara! M-am mutat împreună cu sotul meu în Germania si locuim legal cu chirie într-un apartament de bloc. Menționez că în apartament mai ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa ma asteapta ,am făcut o mare prostie,am rămas fără nici un venit ... EVELE EVELE Buna ,am făcut o mare prostie,am rămas fără nici un venit în Germania,aveam programare la Consulat pt reinoirea de pașaport pt că mi-a expirat buletinul ... (vezi toată discuția)